Alithini Istoria Xara L Cover

Χαρά Λ.

Η αγάπη για το γρήγορο φαγητό και το άγχος των εξετάσεων προκάλεσαν αύξηση του σωματικού βάρους της Χαράς, με αποτέλεσμα να χάσει την αυτοπεποίθησή της. Σήμερα, έχοντας απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, νιώθει πιο όμορφη από ποτέ και δηλώνει ότι αγαπά το σώμα της!

Το άγχος των Πανελλαδικών εξετάσεων και οι ατέλειωτες ώρες διαβάσματος οδήγησαν τη Χαρά σε κρίσεις λαιμαργίας, που τη φόρτωσαν με περιττά κιλά. Το <<έργο>> έχει επαναληφθεί πολλές φορές μέσα στα εφηβικά δωμάτια, αλλά μετά τους τίτλους τέλους τα κορίτσια έρχονται αντιμέτωπα με ένα σώμα που δεν αναγνωρίζουν. Κάπως έτσι συνέβη και με τη Χαρά…

Rodamanthi Alithini Istoria Cover

Ροδαμάνθη Χαριτουνιάν

Η Ροδαμάνθη ένιωσε βαθύ πόνο και αντέδρασε με τον χειρότερο τρόπο. Αντί να αγκαλιάσει και να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τον εαυτό της, σχεδόν τον εκδικήθηκε σαν να έφταιγε αυτός.

Το σώμα και η ψυχή μας, τα συναισθήματα μας είναι απολύτως αλληλένδετα. Όλοι το γνωρίζουμε. Αλλά πόσο μπορεί να βλάψει κάποιος το σώμα του όταν πονάει η ψυχή του; Ένας χωρισμός <<φόρτωσε>> τη Ροδαμάνθη με περίπου 60 κιλά παραπάνω! Μέχρι που βρήκε τη δύναμη και την απαραίτητη στήριξη για να αγαπήσει τον εαυτό της αληθινά.

Sissy Cover

Σίσσυ Θαναηλίδου

Τα παραπανίσια κιλά πάντα απασχολούσαν τη Σίσσυ, όμως ποτέ δεν είχε καταφέρει να τα χάσει. Σήμερα, γεμάτη αυτοπεποίθηση, πιστεύει ότι με θέληση όλα μπορούν να συμβούν.

Η Σίσσυ ήταν πάντα ένα παιδί με παραπανίσια κιλά. Αν και είχε προσπαθήσει πολλές φορές να αδυνατίσει, δεν τα είχε καταφέρει. Όταν πια είδε τη ζυγαριά της να ξεπερνά τα 100 κιλά, αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το βάρος της και να απευθυνθεί σε ειδικό, προκειμένου να τα χάσει. Σήμερα έχει κατακτήσει τη μισή διαδρομή από τον στόχο που είχε θέσει στον εαυτό της και, νιώθοντας ελαφρύτερη από ποτέ, κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία και ανυπομονεί να φτάσει στον τελικό στόχο της!

Ioanna Loumani Alithini Istoria Cover

Ιωάννα Λουμάνη

Ελαφρύτερη κατά 15,5 κιλά η Ιωάννα λέει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το πιστέψεις και να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλος ανθρώπους για να σε βοηθήσουν.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της η Ιωάννα ήταν ένα παιδί που του άρεσε το φαγητό. Μεγαλώνοντας όμως τα πράγματα έγιναν πολύπλοκα καθώς το γρήγορο και ανθυγιεινό φαγητό έγινε τρόπος ζωής λόγω της δύσκολης καθημερινότητας. Το πείσμα της όμως και η θέλησή της την έκαναν να διαγράψει το παρελθόν και να ανοίξει μια νέα πόρτα στο μέλλον.

Decorative Image 1 Decorative Image 2 Decorative Image 3 Decorative Image 4
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.