Συνεδρίες

Οι συνεδριες μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο και online, πέραν των μετρήσεων που γίνονται από την πλευρά του διαιτωμενου με τη δίκη μας καθοδήγηση.

Synedries
1

Μετρήσεις

Το πρώτο στάδιο μιας καινούριας συνεδριας είναι να πραγματοποιηθούν αρχικά όλες οι απαραίτητες μετρήσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να μάθουμε βασικά στοιχεία για το σώμα μας. Αυτό γίνεται μέσω της λιπομέτρησης.

Η λιπομέτρηση είναι η γρήγορη και ανώδυνη μέθοδος που θα μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν πέρα από το βάρος και σωματικό λίπος, τη μυϊκή μάζα, ενυδάτωση, κατακράτηση, σπλαχνικό λίπος, μεταβολική ηλικία, τμηματική μέτρηση λίπους και μυικής μάζας κτλ.

2

Επεξήγηση των μετρήσεων

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια αναλυτική μέτρηση με αρκετά δεδομένα και πολλές φορές νέα στοιχεία για τον πελάτη, γίνεται σαφής ανάλυση των αποτελεσμάτων και η σύγκριση τους σε σχέση με τα φυσιολογικά όρια.

Οι λιπομετρήσεις πραγματοποιούνται από τον Στέλιο Βλαζάκη ή τη Στελίνα Σφήκα, οι οποίοι εξειδικευονται στο κομμάτι των ανθρωπομετρικών μετρήσεων με σχετικές σπουδές.

3

Γνωριμία με τη διαιτολογο

Εφόσον ολοκληρωθεί το κομμάτι των μετρήσεων η Μαρια Ριτσου ή η Σεβαστη Παπαϊωάννου ή αναλαμβάνουν τη συνέδρια.

Ο πελάτης καλείται να δώσει πληροφοριες σχετικά με τους στόχους του  και οι διαιτολόγοι συλλέγουν πληροφοριες σχετικά με το ιατρικό, διατροφολογικο ιστορικό.

Επίσης λαμβάνονται πληροφοριες σχετικά με τη δραστηριότητα κάθε ατόμου, και φυσικά τις τροφες που προτιμάει η θα ήθελε να αποκλείσει πλήρως από τη διατροφή του.

4

Ανάκληση 24ωρου

Βασικό κομμάτι μιας συνεδριας είναι η περιγραφή μιας τυπικής μέρας του πελάτη σχετικά με το φαγητό. Η ανάκληση 24ωρου βοηθά το διαιτολογο να να προτείνει τρόπους βελτίωσης της διατροφής με τα υπάρχοντα δεδομένα.

5

Δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος

Αφού η Μαρια και η Σεβαστη έχουν συλλέξει πολύτιμες πληροφοριες, και τις έχουν αξιολογήσει σειρά έχει η δημιουργία του εξατομικευμένου προγράμματος.

Τις περισσότερες φορές ο πελάτης λαμβάνει τη διατροφή του στο τέλος της συνεδρίας και έτσι μπορεί να εκφράσει απορίες ή να ζητήσει τροποποιήσεις απευθείας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορει να χρειαστεί περεταίρω μελέτη της διατροφης και να αποσταλεί η δίαιτα μέσω e-mail. Και σε αυτη τη περίπτωση η επικοινωνία για απορίες ή τροποποιήσεις γίνεται είτε μέσω e-mail, είτε τηλεφωνικά.

6

Παροχή χρήσιμου υλικού

Μαζί με το πρόγραμμα διατροφής και τις μετρήσεις, ο διαιτόμενος λαμβάνει φάκελο με το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό που θα χρειαστεί να να ακολουθήσει το πρόγραμμα του.

Ο φάκελος περιλαμβάνει τις γενικές οδηγίες, μεριδολόγιο, οδηγίες σε περίπτωση πείνας αλλά και την επεξήγηση της λιπομέτρησης.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Προγραμματίσετε τη συνεδρία σας, μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας δείξουμε τον τρόπο!
Decorative Image 1 Decorative Image 2 Decorative Image 3 Decorative Image 4
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.