Συνεδρίες

Οι συνεδριες μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο και online, πέραν των μετρήσεων που γίνονται από την πλευρά του διαιτωμενου με τη δίκη μας καθοδήγηση.

Synedries
1

Μετρησεις

Το πρώτο στάδιο μιας καινούριας συνεδριας είναι να πραγματοποιηθούν αρχικά όλες οι απαραίτητες μετρήσεις οι οποίες θ μας βοηθήσουν να μάθουμε βασικά στοιχεία για το σώμα μας.

Πρόκειται για μετρήσεις που αφορούν μέτρηση λίπους, μυϊκής μάζας, οστικής μάζας κτλ.

Οι μετρήσεις πραγματοποιούνται από τους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους διαιτολογους στο κομμάτι των μετρήσεων.

2

Επεξήγηση των μετρήσεων

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια αναλυτική μέτρηση με αρκετά δεδομένα και πολλες φορες νέα στοιχεία για τον πελάτη, γίνεται σαφης ανάλυση των αποτελεσμάτων και η σύγκριση τους σε σχέση με τα φυσιολογικά όρια.

3

Γνωριμία με τη διαιτολογο

Εφόσον ολοκληρωθεί το κομμάτι των μετρήσεων η Μαρια Ριτσου η Σεβαστη Παπαϊωάννου ή η Μαρία Χαλκιά αναλαμβάνουν τη συνέδρια.

Ο πελάτης δίνει περισσότερες πληροφοριες σχετικά με τους στόχους του  και οι διαιτολόγοι συλλέγουν πληροφοριες σχετικά με το ιατρικό, διατροφολογικο ιστορικό.

Επίσης λαμβάνονται πληροφοριες σχετικά με τη δραστηριότητα κάθε ατόμου, και φυσικά τις τροφες που προτιμάει η θα ήθελε να αποκλείσει εντελώς από τη διατροφή του.

4

Ανάκληση 24ωρου

Βασικό κομμάτι μιας συνεδριας είναι η περιγραφή μιας τυπικής μέρας του πελάτη σχετικά με το φαγητό. Η ανάκληση 24ωρου βοηθα το διαιτολογο να πατήσει πάνω στο πρόγραμμα και το ωράριο του κάθε διαιτωμενου και να προτείνει τρόπους βελτίωσης της διατροφής με τα υπάρχοντα δεδομένα.

5

Δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος

Αφού η Μαρια και η Σεβαστη έχουν συλλέξει πολύτιμες πληροφοριες, και τις έχουν αξιολογήσει σειρά έχει η δημιουργία του εξατομικευμένου προγράμματος.

Τις περισσότερες φορές ο πελάτης τα παίρνει στο τέλος της συνεδριας και έτσι μπορεί να εκφράσει απορίες και να τροποποιήσει το πρόγραμμα του εάν δεν τον ικανοποιεί απόλυτα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορει να χρειαστεί να γίνει περεταίρω μελέτη της διατροφης και να αποσταλεί η δίαιτα μέσω μειλ. Και σε αυτη τη περίπτωση η επικοινωνία μας είτε μέσω μειλ είτε τηλεφωνικά είναι πάντα ανοιχτή κ διαθέσιμη για όλους τους πελάτες.

6

Παροχή χρήσιμου υλικού

Τέλος μαζί με τη διατροφή ο πελάτης λαμβάνει folder με όλες τις πληροφοριες που μπορεί να χρειαστεί ο διαιτωμενος σε έντυπη μορφή.

Το folder περιλαμβάνει τις γενικές οδηγίες, μερίδολόγιο, οδηγίες σε περίπτωση πείνας αλλά και την επεξήγηση της λιπομετρησης.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Προγραμματίσετε τη συνεδρία σας, μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας δείξουμε τον τρόπο!
Decorative Image 1 Decorative Image 2 Decorative Image 3 Decorative Image 4
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.