Διαιτολόγος Ζωγράφου
who we are

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τα γραφεία μας αποτελούνται απο έμπειρους πτυχιούχους διαιτολογους διατροφολόγους με άδεια ασκησεως επαγγέλματος.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους περιστατικό είτε αυτό πρόκειται για ολοκληρωμένο πλάνο διατροφής, είτε για μεμονομένες μετρήσεις, είτε για διατροφολογική καθοδήγηση μέσω coaching συνεδριών.

Οι συνεδρίες μας περιλαμβάνουν τη διατροφική καθοδήγηση για απώλεια βάρους και λίπους, αθλητική διατροφή, διατροφή στα στάδια της ζωής, εγκυμοσύνη θηλασμό κτλ. Επίσης αναλαμβάνουμε κλινικά περιστατικά και παθήσεις που σχετίζοναι άμεσσα ή έμμεσα με τη διατροφή.

meet the team

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Sevasti Papaioanou

Σεβαστή Παπαιωάννου

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Παπαϊωάννου Σεβαστή είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος, απόφοιτη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα «Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής» ενώ είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία –Διατροφή» του ίδιου Πανεπιστημίου. Επίσης έχει γνώσεις διατροφογενετικής κάθως έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο εφαρμοσμένης διατροφογενετικής της DNA Nutri coach Βαλεντίνης Κωνσταντινίδου.

Μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, αναλαμβάνοντας πληθώρα περιστατικών.

Έχει εργαστεί ως κλινική διατροφολόγος διαιτολόγος στο Ενδοκρινολογικό ιατρείο Γεώργιου Κανάκη και ως διαιτολόγος αθλητικής διατροφής στο «Παγκράτιο» γυμναστήριο. Επίση έχει εργαστεί σαν διαιτολόγος στην πρότυπη μονάδα γηριατρικής φροντίδας «ΘΑΛΠΟΣ» όπου τέθηκε υπεύθυνη εφαρμογής συστήματος πιστοποίησης ISO9001:2008. Η πρακτική της άσκηση έχει γίνει βιομηχανία τροφίμων «ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Θ.ΑΕΒΕ», και επίσης  στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» Τέλος έχει εργαστεί εθελοντικά στο πρόγραμμα διατροφής του Ινστιτούτου «ΠΡΟΛΗΨΙΣ».

Maria Ritsou

Μαρία Ρίτσου

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Η Μαρία Ρίτσου είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διατολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο Master in Obesity and Weight Management απο το πανεπιστήμειο του Βolton της Αγγλιας. Επίσης κατέχει πιστοποίηση στον τομέα της Διατροφογεννετικής και συγκεκριμένα στην εξατομικευμένη διατροφή μέσω ανάλυσης DNA από την Genome Analysis Tεχνοβλαστός Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Το ενδιαφέρον αλλά και οι σχετικές σπουδές της αφορούν  κυρίως με την απώλεια βάρους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της κέρδισε πολύτιμη εμπειρία κάνοντας την πρακτική της άσκηση στο Ινστιτούτο DNA (Συντάγματος) όπου ασχολήθηκε κυρίως με τη διαχείριση βάρους, την παχυσαρκία και διάφορα προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια εργάστηκε σε 2 διαφορετικά ιατρικά κέντρα αδυνατίσματος με θέμα την ανθρώπινη διατροφή, τη διαχείριση του βάρους, και παράλληλα ανέπτυξε την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της επιστήμης. Τέλος έχει εργαστεί σαν ανεξάρτητος συνεργάτης σε 3 μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία σε αθλούμενους, με σκοπό τη βελτίωση της σωματικής σύστασης και φυσικής κατάστασης, καθώς έχει υπάρξει η ίδια πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Σαν αθλήτρια, πέρα από τις Πανελλαδικές νίκες έχει επιτελέσει μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου και έχει συμμετάσχει σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου. Αρθρογραφεί τακτικά στον διαδικτυακό και στον έντυπο τύπο, και μεταδίδει τις γνώσεις και τα τελευταία δεδομένα στο χώρο της διατροφής μέσα από αυτά. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και συμμετέχει σε συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες στην διοργανωτική επιτροπή. Επίσης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ), του ESPEN (European Society for Clinical Nutrition) και τον GRESPEN (Αντιπρόσωπος του ESPEN) στην Ελλάδα.

Vlasakis Stelios

Βλαζάκης Στέλιος

Διαιτολόγος Διατροφολόγος

O Βλαζάκης Στυλιανός είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, του τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης. Εξειδικευεται στις ανθρωπομετρικές μετρήσεις καθώς έχει λάβει πιστοποιηση από τη διεθνή κοινότητα για την Ανάπτυξη της Κινανθρωπομετρίας (ISAK).

Στη πτυχιακή του εργασία ασχολήθηκε με την αθλητική διατροφή καθώς το θέμα ήταν «Φυτοφαγική διατροφή σε αθλητές αντοχής, θετικές και αρνητικές επιδράσεις για τη βέλτιστη υγεία των αθλητών καθώς και την απόδοση τους». Ολοκλήρωσε τη πρακτική του άσκηση στο διαιτολογικό μας γραφείο. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει πληθώρα ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων με διάφορα κλινικά θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως και για πολλές παθήσεις και πως συμβάλει η διατροφή σε αυτές.

Stelina Sfika

Στελίνα Σφήκα

Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Εκτέλεση σωματομετρικών μετρήσεων

Η Στελίνα Σφήκα είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος απόφοιτη απο το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας με θέμα «Το πρότυπο της Μεσογειακής δίαιτας στις συστάσεις ιατρικών εταιρειών και άλλων έγκυρων φορέων για τη διαχείριση και την πρόληψη νοσημάτων» μελέτησε εις βάθος τη Μεσογειακή Διατροφή και τα χαρακτηριστικά της. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Τμήμα Διατροφής του 401 ΓΣΝΑ και στη βιομηχανία τροφίμων “Verve Juices”.

Επιπλέον, ως απόφοιτη της ΣΑΝ εργάζεται ως νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο 401 ΓΣΝΑ και διαθέτει πολυετή εμπειρία και σημαντικές γνώσεις σχετικά με την αντιμετώπιση κλινικών καταστάσεων και με σκευάσματα τεχνητής διατροφής. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων σχετικών με ποικίλα προβλήματα υγείας και με τη διατροφή.

Στιγμιότυπο 2024 04 04, 10.47.37 μμ

Δήμητρα Κωσταρά

Τελειόφοιτη Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Η Κωσταρά Δήμητρα είναι τελειόφοιτη του τμήματος επιστήμης διατροφής και διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα. Βρίσκεται στο γραφείο μας για την πρακτική της άσκηση προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της, ενώ παράλληλα ασχολείται με την πτυχιακή της εργασία. Μέσα από την πρακτική της άσκηση επιθυμεί να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία σε ό,τι σχετίζεται με το επάγγελμα του διαιτολόγου, να αποκτήσει και να εφαρμόσει τις γνώσεις για τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και της διατροφικής κατάστασης μεμονωμένων ατόμων αλλά και ιδιαίτερων ομάδων του πληθυσμού. Μετά την απόκτηση του πτυχίου ενδιαφέρεται να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές σε τομέα της επιστήμης διατροφής και διαιτολογίας.

Decorative Image 1 Decorative Image 2 Decorative Image 3 Decorative Image 4
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.