Λιπομέτρηση

Η λιπομέτρηση βασίζεται στη μη παρεμβαρική και γρήγορη μέθοδο της βιοηλεκρικής αγωγιμότητας (ΒΙΑ) μέσω του επαγγελματικού εξοπλισμού της Tanita. Κατά τη λιπομέτρηση εφαρμόζονται στο σώμα 8 ηλεκτρόδια (δύο σε κάθε πόδι και δύο σε κάθε χέρι) από τα οποία χαμηλής έντασης ρεύμα διαπερνά το σώμα.

Weight,control,concept,with,centimeter,in,focus,and,blurred,kid's

Το λίπος μέσα στο σώμα σχεδόν δεν επιτρέπει καθόλου ηλεκτρισμό να περάσει, αντίθετα με το νερό το οποίο βρίσκεται αποθηκεμένο στους μυς. Το ποσοστό της δυσκολίας με το οποίο το ρεύμα περνάει μέσα από το σώμα είναι γνωστό ως ηλεκτρική αντίσταση, και το ποσοστό του λίπους και των υπόλοιπων μετρήσεων μπορούν να προκέιψουν από αυτό.

Η Tanita Body Analyzer MC 780 χρησιμοποιεί σταθερή πηγή ρεύματος, χαμηλής έντασης (50 kHz, 90 μΑ) για την πραγματοποίηση της μέτρησης, μέσω 8 ηλεκροδίων τα οποία έρχονται σε επαφή με τα χέρια και γυμνά πόδια. Το ρεύμα διέρχεται από τα άνω άκρα και κάτω άκρα δημιουργόντας ένα ηλεκρικό κυκλωμα όπου η αντίσταση που προβάλει το λίπος μεταφράζεται μέσω εξισώσεων σε ποσοστό επί του συνολικού βάρους με ελάχιστη έως μηδενική απόκλιση.

Eτσι παρέχονται ακριβείς τιμές για μέτρηση ποσοστού λίπους, κιλά λιπώδους μάζας, μυικής μάζα, συνολικών υγρών, και οστική μάζα μέσω της μεθόδου της βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας. Αυτή η μέθοδος λιπομέτρησης είναι η πλέον αξιόπιστη και ασφαλής παγκοσμίως.

Η λιπομέτρηση γίνεται σε κάθε συνεδρία με σκοπό να απεικονίζεται με σαφή τρόπο η εξέλιξη του διαιτώμενου.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Προγραμματίσετε τη συνεδρία σας, μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας δείξουμε τον τρόπο!
Decorative Image 1 Decorative Image 2 Decorative Image 3 Decorative Image 4
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.