1[5595]

Γνωρίστε το τυροκομικό προϊόν Ζεμύθα!

Το τυροκομικό προϊόν Ζεμύθα έχει μόνο 1% λιπαρά, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (27%), με μόλις 27 θερμίδες ανά μερίδα και είναι και πεντανόστιμο.

Γίνεται να υπάρχει τέτοιο τυρί; Και όμως γίνεται!

Πρόκειται για τη Ζεμύθα από την εταιρία Ήπειρος, ένα καινοτόμο τυροκομικό προϊόν, πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Συνδυάζει την υπέροχη γεύση με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη τυρογάλακτος και χαμηλά λιπαρά.

Τι είναι όμως η πρωτεΐνη τυρογάλακτος που κάνει τη Ζεμύθα μοναδική;

Η πρωτεΐνη τυρογάλακτος είναι μια πρωτεΐνη υψηλής διατροφικής αξίας. Δηλαδή, προσφέρει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που έχει ανάγκη και δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιείτε ευρέως από αθλητές ή και αθλούμενους. Τα αμινοξέα που περιέχει συμμετέχουν στην πρωτεϊνική σύνθεση και συμβάλλουν στην ανάπλαση και ανάπτυξη των μυών, όπως και την αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.

Ωστόσο, τα οφέλη της πρωτεΐνης τυρογάλακτος δεν προορίζονται μόνο για αθλητές ή αθλούμενους. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όλους, καθώς πέραν του ότι πρόκειται για πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, είναι εύκολα απορροφήσιμη από τον οργανισμό. Επιπρόσθετα, η κατανάλωση της συνδέεται με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Ανάμεσα τους, η διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, η βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και η αντιοξειδωτική ενίσχυση.

Επιπλέον, σε ένα πρόγραμμα διατροφής χαμηλών θερμίδων με σκοπό την απώλεια βάρους, η πρωτεΐνη τυρογάλακτος αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο, καθώς βοηθάει στον κορεσμό και ενισχύει την αίσθηση πληρότητας μετά από τα γεύματα.

Επομένως, αν γυμνάζεσαι ή προσέχεις τη διατροφή σου και θέλεις να τρέφεσαι υγιεινά, η Ζεμύθα σίγουρα αποτελεί εξαιρετική επιλογή. Πέρα από την διατροφική της αξία, είναι και πολύ νόστιμη! Ανάλογα τις προτιμήσεις σου, μπορείς να τη βρεις τριμμένη και σε κομμάτι στο πάγκο των τυροκομικών.

Χρειάζεσαι και άλλους λόγους για να τη δοκιμάσεις;

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Προγραμματίσετε τη συνεδρία σας, μιλήστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας δείξουμε τον τρόπο!
Decorative Image 1 Decorative Image 2 Decorative Image 3 Decorative Image 4
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.